Onze Pizza

Authentieke pizza's ~ onze passie

Pizza is een passie die wij graag met u delen. Onze pizza word gemaakt volgens een traditioneel italiaans familie recept. Ons deeg maken wij zelf met bloem, water, zeezout en gist. Wij geven ons deeg de tijd om op natuurlijke wijze te rijzen. Onze tomaten saus heeft een delicate smaak omdat deze vers gemaakt word met enkel de beste natuurlijke ingredienten. Vervolgens word de pizza gebakken in een gemoderniseerde steen oven, zodat u kunt genieten van de authentieke pizza van A Slice of Heaven.

Pizza voor iedereen ~ glutenvrij & meer

Wij vinden dat pizza met iedereen gedeeld moet worden. Zo bieden wij ook glutenvrij pizzadeeg aan. Ons groot assortiment aan toppings zorgt ervoor dat iedereen kan mee genieten van A Slice of Heaven. Ons topping assortiment bevat verschillende soorten kaas, vlees, vis, groente & fruit en bevat ook keuzes voor Glutenvrij, Lactosevrij, Veganistisch/Vegetarisch, Halal & Koscher. Wij ontvangen dan ook graag uw reacties op onze social media en staan ook altijd open voor nieuwe suggesties.

One pizza to rule them all! ~ kies zelf

Thuis is het samenstellen van onze eigen pizza altijd een ware sociale belevenis. Alhoewel vaak gekozen word voor een klasieke smaakbeleving is iedereen vrij om hun eigen pizza samen te stellen en eens iets nieuws te proberen. Wij nodigen U ook uit om uw eigen pizza samen te stellen voor 1 vaste prijs. Probeert u ook een nieuwe smaak uit? Stel nu zelf uw favorite pizza samen.

Modern concept ~ heerlijk vers in 5 min

A Slice of Heaven is een gemoderniseerde pizzeria. Onze werkwijzes zijn gestroomlijnd en ons productieprocess is geoptimaliseerd. Hierdoor zorgen wij ervoor dat U binnen 5 minuten kunt genieten van uw heerlijke pizza, ongeacht welke unieke pizza U samen stelt. Zo kunt u snel genieten van uw pizza, terwijl wij telkens weer die heerlijke authentieke pizza beleving kunnen delen.