Over ons

locatie website

De Locatie

Onze passie voor goed en oprecht eten willen wij graag delen met de regio Heerlen omdat wij hier zijn geboren en getogen. Wij zijn Gelegen in het hartje van Heerlen tegenover het Glaspaleis. Proef de sfeer van Heerlen bij ons voor de deur met de markt en de vele evenementen op het Bongerdplein.

webstie

Gastvrijheid

Bij A Slice of Heaven geloven wij dat het genieten van heerlijk eten altijd een sociale aangelegenheid zal blijven. De gast krijgt van ons de vrijheid om de gerechten naar eigen voorkeur te laten samenstellen. Wij stimuleren de gast om door middel van zijn eigen creativiteit een unieke smaak te ervaren. Wij hebben respect voor het verleden met een moderne aanpak, dankzij onze gemoderniseerde werkwijze worden onze gerechten binnen tien minuten vers en on-demand gemaakt.

modern

Authentiek & Smaakvol

Wij gebruiken alleen verse ingrediënten van een hoge kwaliteit voor de perfecte smaakbeleving. Zo is onze hamburger van echt rundvlees en maken wij ons pizza deeg en de marinara saus volgens een authentiek italiaans familie recept. Voor de Bubble Tea gebruiken wij vers geperste fruitsap en pure ijsthee. Onze koffie’s worden gezet met onze favoriete Italiaanse vers gemalen koffiebonen.